Ren energi! Ren forretning?

Gå hjem-møde om energiudfordringer globalt og lokalt

torsdag 1. november 2012 kl. 17:00 Dronningesalen
En vindmøllepark i Texas, USA (foto: flickr.com/danishwindindustryassociation)
En vindmøllepark i Texas, USA (foto: flickr.com/danishwindindustryassociation)

Students Only! inviterer til debat med to fremtrædende erhvervsfolk fra energisektoren samt klima-, energi- og bygningsministeren.

Vi går alle sammen og drømmer om en grøn og energi-ren fremtid, og til dette gå hjem-møde på en time kan du møde nogle af dem, der konkret arbejder på at gøre det til virkelighed. Hvordan kan det private erhvervsliv hjælpe ikke kun sig selv men os allesammen frem mod målet? Og hvor langt rækker politikernes magt til at ændre tingene? Hvilken dagsorden sætter de store internationale firmaer?

Stil dine spørgsmål til tre fremtrædende ledere, der til daglig arbjeder med vores fælles energi-fremtid!

John Finnich Pedersen fra Siemens skitserer de globale udfordringer set fra en stor virksomheds synspunkt. Herunder specielt udfordringerne med at skaffe tilstrækkelig og ren energi til en konstant globalt voksende økonomi.

Hvad bliver der gjort fra politisk hold? Danmark er i den energi-rigtige førertrøje, og Martin Lidegaard fortæller, hvordan Danmark både skal beholde og udnytte den. Hvad bliver der gjort i EU og globalt for at få andre lande til at følge efter.

Vindmølleindustrien er en af Danmarks eksportsucceser. Jan Hylleberg giver et overblik over branchen, dens udvikling og betydning for den danske industrieksport.

TILMELDING:
Send en mail med dit navn til studentsonly@kb.dk med 'energi' i emnefeltet. Det er først-til-mølle, og du er først sikret en plads, når du har modtaget en bekræftelsesmail. - Og som sædvanlig er en tilmelding til arrangementet også en tilmelding til Students Only!
 

Medvirkende

Kommunikationsdirektør i Siemens Danmark John Finnich Pedersen

Civilingeniør AUC. Tidligere administrerende direktør i Osteometer A/S.

Direktør i Vindmølleindustrien Jan Hylleberg

EMBA fra CBS. Tidligere vicedirektør i Lif: Lægemiddelindustriforeningen

Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (R)

Cand.Comm. fra RUC. Tidligere formand for den grønne tænketank Concito

 
TILMELDING:
Send en mail med dit navn til studentsonly@kb.dk med 'energi' i emnefeltet. Det er først-til-mølle, og du er først sikret en plads, når du har modtaget en bekræftelsesmail. - Og som sædvanlig er en tilmelding til arrangementet også en tilmelding til Students Only!