Lyt&Skriv - Kære Dagbog... i den gamle læsesal

onsdag 18. april 2012 kl. 22:00 Læsesal Nord
Den gamle læsesal omdannes for en aften til en scene for musik og fordybelse

Begivenhed på Facebook

Vi indbyder til en helt igennem unik aften i læselampernes grønne skær, kun i selskab med egne tanker og ideer, akkompagneret af behagelige toner fra musikerkollektivet ILK. Vær for en aften ’ikke til stede’ på det store globale netværk, og vær i stedet fuldkommen til stede i øjeblikket, reflekter og nedfæld dine tanker – som der for en gangs skyld ikke er andre, der får lov til at hverken se eller like.

Er dagbogen glemt og gemt væk, eller stortrives den side om side med nutidens sociale medier? Med foredragsrækken Kære Dagbog… har vi i foråret i Diamanten fokuseret på dagbogsfænomenet, hvor vi har set på nogle af de gamle klassikere fra bibliotekets samling. Nu er det tid til at genoplive fænomenet og få sat pen til papir.

For en aften omdannes Det Kongelige Biblioteks historiske gamle læsesal til scenen for tanker og refleksioner, der for en gangs skyld ikke skal have noget med hverken problemformulering eller eventuelle perspektiveringsemner at gøre. Alle vil få tildelt sin egen plads med pen og papir, mens musikerkollektivet ILK på kontrabas, saxofon, guitar og trompet vil fylde salen med musik, der skal inspirere til fordybelse. Hvad har du oplevet i løbet af dagen? Hvor er du i dit liv? Hvad optager dig lige nu?

Papiret, som gæsterne vil få udleveret, er af typen Svensk Akriv, som bruges af arkiver og biblioteker til materialer, som skal langtidsbevares.Dine tanker netop denne aften om netop dette tidspunkt i dit liv, vil du kunne gemme i dit personlige arkiv for eftertiden.

Musikerkollektivet ILK: Mark Solborg (guitar), Nils Davidsen (bas), Kasper Tranberg (trompet) og Anders Banke (saxofon).
 

Tilmelding:
Det er ikke flere ledige pladser til arrangementet

Meld dig til Students Only! og få besked næste gang, der er særarrangement


Adgang til arrangementet:

Det er ikke muligt at få plads på aftenen. Der er kun adgang for folk, der er tilmeldt og har fået en bekræftelse på mail.


Åbn som PDF