Åbningsevent: Abramović Method for Treasures

Performancekunstner Marina Abramović introducerer sin udstilling i Den Sorte Diamant

tirsdag 20. juni 2017 kl. 16:00 Dronningesalen
Marina Abramović inddrager værker af bl.a. Saxo, Tycho Brahe og Søren Kierkegaard
Marina Abramović inddrager værker af bl.a. Saxo, Tycho Brahe og Søren Kierkegaard

KØB BILLET

Standard 120,-
Diamantklub 100,-
ekskl. gebyr

 

  Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten

 
Følg os:
Instagram

Kom til åbningen af udstillingen Abramović Method for Treasures, og hør den verdensberømte performancekunstner fortælle om værket, der er skabt specielt til Det Kgl. Bibliotek. Efter oplæggene i Dronningesalen kan man nyde et glas vin i Atrium og få et smugkig på udstillingen. 

Marina Abramović er kendt som en af tidens største og mest grænseoverskridende performancekunstnere, der i sine værker både inddrager sig selv og publikum i alt fra intense performances til aktioner med fokus på dyb tilstedeværelse.

Omdrejningspunktet for værket på Det Kgl. Bibliotek er mødet mellem publikum og bibliotekets skatte. Igennem mere end 50 år har Abramović arbejdet med sin såkaldte 'Abramović Method', der via performative greb og ritualer søger at højne deltagernes oplevelse af mentalt og fysisk nærvær og dermed befordre en sanselig, personlig og næsten meditativ delagtighed i kunsten og livet.

Marina Abramović har udviklet en helt ny udgave af 'Abramović Method'. Med afsæt i bl.a. Kierkegaards breve, Saxos Danmarkshistorie og Tycho Brahes observationer har Abramović skabt en totalinstallation, der bl.a. involverer en række ritualer, et audiosystem og specialdesignede menneskehylder. Til åbnings-eventn vil en række aktører indtage installationen, og som gæst til åbningen, kan man få et smugkig på installationen.

PRAKTISK INFO
Til åbnings-event får man et smugkig på udstillingen, men der vil ikke være adgang til selv at opleve installation til åbningen. Udstillingen kan først opleves dagen efter, og kræver bestilling af tidsspecifik billet på forhånd. Book her

Marina Abramović optræder desuden dagen efter på International Forfatterscene 21. juni kl. 20 med sin selvbiografi At gå gennem mure, der udkommer på dansk 1. juni.

OBS: Alle arrangemneter kræver seperat billet. Få opdateringer om projektet på Facebook.