SAMTID/FREMTID - om kunstnerbogens mulighedsrum

En paneldiskussion i udstillingen OPSLAG/NEDSLAG

onsdag 22. februar 2017 kl. 19:00 Rotunden-01
Udstillingsplakat af Tal R
Udstillingsplakat af Tal R
KØB BILLET

Standard: 65 kr.
Diamantklub:   35 kr.
Studerende:   35 kr.

 

Event på Facebook 
  Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

Kunstnere, kritikere, teoretikere, grafikere og trykkere diskuterer kunstnerbogen: Hvor er den nu, og hvor er den på vej hen? Efterfølgende byder vi på et glas vin.


I udstillingen OPSLAG/NEDSLAG - Danske kunstnerbøger kan du frem til 11. marts se et stort udvalg af kunstnerbøger fra de seneste seks årtier. Hen imod udstillingslukningen runder vi festligt af med et glas vin og glæder os over den store interesse, der har været om kunstnerbogen. Nu er det tid til at kigge fremad, og derfor har Det Kgl. Bibliotek inviteret en række af de deltagende kunstnere og andre eksperter til en debat om kunstnerbogens nutid og fremtid:


Åse Eg, grafisk designer og bogtilrettelægger
Claus Carstensen, billedkunstner
Zven Balslev, billedkunstner
Merete Jankowski, leder af Overgaden
Maria Kjær Themsen, kunstkritiker ved Weekendavisen
Michael Schäfer, indehaver af Schäfer Grafisk Værksted
Moderator: Thomas Hvid Kromann, forsker og kurator af OPSLAG/NEDSLAG - Danske kunstnerbøger


Kunstnerbogen er en finurlig størrelse, der rejser et hav af spørgsmål, vi denne aften kaster lys over: Hvad kan kunstnerbogen egentlig? Og er den et svar på noget i fremtidens samtidskunstscene, som ikke allerede er der? Har kunstnerbogen stadigvæk et kritisk potentiale? Kommer kunstnerbogen nogensinde for alvor ind i varmen i det fine selskab med de andre kunstneriske udtryksformer i museernes samlinger? Og er det i overhovedet ønskværdigt?


Følg debatten udi de mange kringelkroge, stil dine egne spørgsmål, og fortsæt diskussionen selv efter arrangementet, hvor vi serverer et glas vin i udstillingen.

Event på Facebook