Flygel-indvielse: Marianna Shirinyan og Rikke Sandberg

To stjernepianister i Den Sorte Diamant

onsdag 10. februar 2016 kl. 17:00 Dronningesalen

Det Kongelige Biblioteks nye flygel indvies af to stjernepianister med en række klaverperler

billedetekst som læses af skærmlæserRikke Sandberg og Marianna Shirinyan

Det Kongelige Bibliotek har fået en stor gave! 

Beckett-Fonden har doneret et nyt Steinway koncertflygel til Dronningesalen.

Flyglet er blevet nøje udvalgt af Marianna Shirinyan i samarbejde med Jens Elvekjær – to af Danmarks bedste pianister med Steinway som deres fortrukne instrument - efter en tur til Steinway-fabrikken i Hamborg for at prøvespille og vælge det helt rigtige. Efter 3 timers testspilning af 12 forskellige flygler var Shirinyan og Elvekjær enige; det skulle være dét flygel, der nu vil kunne opleves i Dronningesalen.

Steinway-flyglet er især kendt for sin høje kvalitet, og flyglet, der nu vil have fast plads i Diamanten, har en både farverig, homogen og smuk klang - der vil yde den musik, der vil blive spillet på det, retfærdighed.

Vi glæder os meget over dette og vil gerne dele glæden med publikum til denne indvielseskoncert, hvor man vil kunne høre en sand perlerække af klaverstykker, der viser alle aspekter af et så fremragende instrument.

Der er tale om 2 vidt forskellige kunstnere, når Rikke Sandberg slutter sig til Shirinyan på scenen, hvilket man også vil kunne høre på deres valg af stykker; der vil blive spillet musik fra Schubert, Grieg, List, Chopin, Brahms og Fauré.

Undervejs i koncerten vil de finde sammen om flyglet og forene deres udtryk i 4-hændig klavermusik.

Standard 75 kr.
Diamantklub GRATIS
Studerende 25 kr.

KØB BILLET

Diamantklubmedlemmer kan bestille billetter på 9132 4888. Husk medlemskort ved afhentning. Bestilte billetter skal afhentes senest 14 dage efter bestilling.

  Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

 Flygelsponsor: Beckett-Fonden

beckett fonden