Kultur-julegaven: Gaven, der varer ved

.
.
Giv oplevelser til en du holder af i julegave!


Forær et medlemskab af Det Kgl. Biblioteks kulturklub: Diamantklubben. Spørg i butikken i Den Sorte Diamant eller bestil her på hjemmesiden.

Som medlem af Diamantklubben er man ét skridt tættere på kulturen - her bliver man taget med helt ind til hjertet af Den Sorte Diamants mange kulturelle tilbud. Ikke alene med eksklusive udstillinger, koncerter og arrangementer, men også med lidenskabelige eksperter og foredragsholdere, der giver dig et dybdegående indblik i deres betragtninger og perspektiveringer. Vi kommer helt tæt på, og der er plads til både stille iagttagen og engageret diskussion. Diamantklubben er for dem, der vil være klogere på kulturen og ikke er bange for at udfordre deres viden.

Som medlem af Diamantklubben får man desuden mange fordelagtige tilbud og rabat på foredrag, International Forfatterscene, debatter og koncerter samt gratis adgang til udstillinger, udstillingsåbninger og eksklusive arrangementer kun for medlemmer. Og så får du fordele i caféen og i restauranten samt procenter på unikke varer i butikken.

Læs mere om fordelene

Køb et gavemedlemskab