Sær-undervisning: Dansk Vestindien

Særarrangement for Diamantklubmedlemmer

torsdag 26. oktober 2017 kl. 17:00 Rotunden

Gratis arrangement for DIAMANTklubben 

Bestil på 9132 4888 eller afhent i Diamantinformationen. Husk medlemskort. Bestilte billetter skal afhentes senest 14 dage efter bestilling. Bliver man forhindret meldes afbud enten på 9132 4888 eller på diamantklubben@kb.dk.

       Månedligt nyhedsbrev:
Kultur i Diamanten


Følg os:
Instagram

På Det Kgl. Bibliotek tilbyder vi undervisning for børn og unge i vores udstillinger. Inspireret af det vil formidlingsproducent Lene Eklund-Jürgensen tage jer med i udstillingen Blinde vinkler - Billeder fra kolonien Dansk Vestindien.

Her vil vi se nærmere på den visuelle kulturarv fra øerne og tale om betydningen af kolonifortiden for Danmark i dag. Undervejs vil vi afprøve nogle af de aktiviteter, som skoleklasserne deltager i, når de besøger Biblioteket. Det store spørgsmål er: Skal Danmark sige undskyld for at have været en del af slavehandlen?

Særarrangement for medlemmer

Dette arrangementet er for medlemmer af Diamantklubben. Udover adgang til gratis særarrangementer giver medlemskortet rabat på kulturarrangementer i Den Sorte Diamant og en række andre fordele. Læs mere om Diamantklubben, og se alle kommede særarrangementer.