TO OG TO med Katrine Wiedemann og Maja Ravn

I serien TO OG TO, der handler om kunstneriske partnerskaber, mødes sceneinstruktøren og scenografen i en talk om samarbejdet bag deres kunstneriske samarbejde

tirsdag 5. november 2019 kl. 19:00 Blixen-salen
Maja Ravn og Katrine Wiedemann
Maja Ravn og Katrine Wiedemann

KØB BILLET

   
Standard    90 kr.
Diamantklub    70 kr.
Studerende    60 kr.


Få rabat på billetten som medlem af Diamantklubben - Læs mere og meld dig ind med det samme

”Hun har udfriet mig fra en faglig ensomhed, som jeg troede var et grundvilkår. Jeg ved ikke, hvor hun begynder, og jeg holder op (…) Hvad kom først, kunsten eller venskabet? Det kan nok ikke adskilles.” Sådan beskriver den danske instruktør Katrine Wiedemann, i sin selvbiografi Ved Gudernes Bord, sit samarbejde med scenografen Maja Ravn. De to har igennem mange år kørt parallelt løb i den danske teaterverden. I denne udgave af TO OG TO vil de to tale om deres mangeårige samarbejde og om at være sammen om den skabende proces.  

Maja Ravn er uddannet scenograf og kostumedesigner fra Statens Teaterskole (1993). I 2003 modtog hun Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat, og i 2008 modtog hun en Reumert som Årets Scenograf for Et drømmespil (2007-8) af August Strindberg på Betty Nansen Teatret. Et drømmespil modtog også en Reumert for Årets Forestilling, hvor Katrine Wiedemann var instruktør.

Katrine Wiedemann er scene- og filminstruktør. Yderligere har hun modtaget en Reumert for årets instruktør og for forestillingen Havfruen på Republique i 2006.

Arrangementet er del af serien TO OG TO, der handler om kunstneriske partnerskaber og er lavet i forbindelse med udstillingen Cirkelbryder på Det Kgl. Bibliotek.